Webgyártó Kft WebgyártóSzolgáltatásokReferenciákElérhetőség  
:: REFERENCIÁK ::
 
Turul Étterem
MFSE
Elhunytak
Salvó Bútor
KVÁR
Kishonti és Kricskoics
HGM Tüskevár
Ford Tóth
Kapos Extra
Royal Étterem
Terra-Danubia Zrt.
Kapospizzák, pizza és étaé kiszállítás
Natúrshopping, natúr webáruház
Delfinek Kaposvári Kosárlabda
Corso Pódium
Tommaso Étterem és Pizzéria
 

Bemutatkozás

Webgyártó

2003. óta foglakozunk weboldalak grafikai tervezésével és programozásával. A piaci és a műszaki standard-nek megfelelően PHP, SQL, Javascript, HTML és Flash programnyelvek használatával dolgozunk. Weboldalainkat sokfunkciós „adminisztrációs” felülettel látjuk el, mely lehetőséget biztosít ügyfeleink részére a biztonságos, többszintű, gyors tartalomfrissítésre.

A cégünk saját fejlesztésű moduláris rendszert használ, mely kialakításánál egyik legfontosabb szempont a weboldal Google szerinti optimalizálhatósága volt. Az optimalizálás (OPTISTART) már önálló szolgáltatásként is megrendelhető, kiegészítve internetes reklámrendszerünk (NETMÁTRIX) nyújtotta lehetőségekkel.

A Webgyártó Kft. egyedi weboldalakat készít, saját modul rendszerrel és adminisztrációs felülettel. Nem használ ingyenesen hozzáférhető template-ket, vagy nyílt forráskódú portálszerkesztő rendszert, aminek köszönhetően oldalai egyediek és biztonságosabbak. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően nem csak új modulok készülnek, de a már használatban lévők is rendszeresen kapnak új, kényelmesebb kezelhetőséget és magasabb funkcionalitást biztosító módosításokat.

Filozófiánk:

„Az internet egy olyan labirintus, mely tele van szebbnél szebb csábítással, sok esetben a zsákutcák felé. Folyamatosan változik, meg-megújítja önmagát, változtatja játékszabályait ezért nincs betanulható rutinszerűen alkalmazható irány. A megoldás egy megújulni képes kreatív tanácsadó, aki segít a szirénmuzsikákkal teli hangzavarban megtalálni az adott pillanatban helyes utat.”

Az internet felfalja a hagyományos világot    
Google Hírek | 2014.01.01.
Mik lesznek 2014 legfontosabb technológiai trendjei? A mostani, már ismert technológiák hódítanak tovább, vagy új szereplők is felbukkannak? Fogunk még pécéről netezni és tévén csak tévét nézni? Fogunk még facebookozni? Jöhet néhány látványos változás, és folyamatban van néhány felhasználóként alig észlelhető, de nagyon fontos dolog is. Jövőre ott is internet és digitális eszközök lesznek, ahol eddig tartotta magát a jól bevált megoldás.
BUÉK!    
Webgyártó Hírek/Érdekességek | 2014.01.01.
Minden kedves ügyfelünknek sikeres újévet kívánunk.
A volt Google-vezér szerint a mobil nyert    
Google Hírek | 2013.12.30.
Amióta Eric Schmidt nem foglalkozik napi szinten a Google vezetésével, van ideje nyilatkozgatni és a jövőre vonatkozó jóslatokat adni. Most éppen a Bloomberg TV-nek vázolta fel, mit gondol 2014-ről.

NÉPSZERŰ KERESÉSEK
weblapkészítés kaposvár weblapkészítés kaposváron honlapkészítés keresőoptimalizálás web referenciák weblap készítés webáruház egyedi weboldal google webgyártó ajánlatkérés webhosting keresőszerinti optimalizálás webdesign ingyenes tanácsadás webshop seo domain regisztráció honlap

Google Csoportok
Webgyártás
Csoport meglátogatása