Webgyártó Kft WebgyártóSzolgáltatásokReferenciákElérhetőség  
:: REFERENCIÁK ::
 
Turul Étterem
MFSE
Elhunytak
Salvó Bútor
KVÁR
Kishonti és Kricskoics
HGM Tüskevár
Ford Tóth
Kapos Extra
Royal Étterem
Terra-Danubia Zrt.
Kapospizzák, pizza és étaé kiszállítás
Natúrshopping, natúr webáruház
Delfinek Kaposvári Kosárlabda
Corso Pódium
Tommaso Étterem és Pizzéria
 
Eltakarítja a webszemetet a Google a felhasználók elől    
Google Hírek | 2011.02.25. | origo.hu
Jelentős változtatásokat végzett a Google a keresések eredményeinek rangsorolását végző algoritmusában annak érdekében, hogy a találati listák éléről eltűnjenek a trükközéssel felfuttatott, a felhasználók számára haszontalan tartalmakat kínáló oldalak.

Erről a cég hivatalos blogján számolt be a Google két mérnöke, akik úgy fogalmaznak, hogy bár a felhasználók számára az újítások nem igazán látványosak, a keresőmotor algoritmusában nagyon komoly változtatásokat eszközöltek.

Kisöprik a keresőből a szemetet

Ezek a fejlesztések elsősorban azt szolgálják, hogy eltüntessék a Google keresési találatai közül azokat a gyatra minőségű szájtokat, amelyek gyakorlatilag senki számára nem kínálnak releváns tartalmakat. Ezeket az úgynevezett linkfarmokat azért hozzák létre, hogy más oldalak Google-beli helyezését feljebb emeljék, a kereső PageRank nevű algoritmusa ugyanis többek közt az alapján is rangsorolja a szájtokat,hogy melyik oldalra hányan linkelnek, emellett persze a linkelő oldalak besorolása is sokat nyom a latban.

folyatatás->


    iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása


« VISSZA

NÉPSZERŰ KERESÉSEK
domain regisztráció webshop weblapkészítés kaposvár honlap webhosting ajánlatkérés google keresőoptimalizálás ingyenes tanácsadás webgyártó web referenciák weblap készítés webáruház weblapkészítés kaposváron webdesign keresőszerinti optimalizálás egyedi weboldal honlapkészítés seo

Google Csoportok
Webgyártás
Csoport meglátogatása