Webgyártó Kft WebgyártóSzolgáltatásokReferenciákElérhetőség  
:: REFERENCIÁK ::
 
Turul Étterem
MFSE
Elhunytak
Salvó Bútor
KVÁR
Kishonti és Kricskoics
HGM Tüskevár
Ford Tóth
Kapos Extra
Royal Étterem
Terra-Danubia Zrt.
Kapospizzák, pizza és étaé kiszállítás
Natúrshopping, natúr webáruház
Delfinek Kaposvári Kosárlabda
Corso Pódium
Tommaso Étterem és Pizzéria
 
Takarítási Akció!    
Webgyártó Hírek/Érdekességek | 2011.03.08.
A Google kisöpri az elavult gyenge és az inkorrekt módon törtető weboldalakat.

WebgyártóMár szinte minden internetes hírportálon megjelent, hogy a Google nagytakarításra készül. Ez két dolgot jelent számunkra és a weboldallal rendelkező felhasználók számára.

- Az első, hogy átnézi a találati listáiban szereplő weboldalakat és azokat, amiket tartalmilag értéktelennek, elavultnak tart, valamint a látogatottsága sem megfelelő törli adatbázisából.

- A másik a spekulatív oldalak likvidálása. Az olyan oldalak, amiket nem megengedett (Black hat SEO) módszerekkel illetve tartalom halászattal juttattak kedvező pozícióba törlésre kerülnek. Erre egy új algoritmust fejlesztenek ki, ami lebuktatja az eddigi kiskapukat használókat.

Tehát érdemes tisztességes módszerekkel, valós tartalmak előállításával szorgoskodni és határozottan el kell utasítani minden ügyeskedő, manipulációra építő ajánlatot, bármilyen kecsegtető is legyen!


    iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása


« VISSZA

NÉPSZERŰ KERESÉSEK
webdesign ajánlatkérés honlap webáruház keresőoptimalizálás webshop google egyedi weboldal ingyenes tanácsadás web referenciák honlapkészítés keresőszerinti optimalizálás webgyártó weblapkészítés kaposváron domain regisztráció weblap készítés weblapkészítés kaposvár seo webhosting

Google Csoportok
Webgyártás
Csoport meglátogatása