Webgyártó Kft WebgyártóSzolgáltatásokReferenciákElérhetőség  
:: REFERENCIÁK ::
 
Turul Étterem
MFSE
Elhunytak
Salvó Bútor
KVÁR
Kishonti és Kricskoics
HGM Tüskevár
Ford Tóth
Kapos Extra
Royal Étterem
Terra-Danubia Zrt.
Kapospizzák, pizza és étaé kiszállítás
Natúrshopping, natúr webáruház
Delfinek Kaposvári Kosárlabda
Corso Pódium
Tommaso Étterem és Pizzéria
 
Elindítottuk a Webgyártó Kft. új weboldalát.    
Webgyártó Hírek/Érdekességek | 2011.03.08.
Ez már a harmadik generációs honlapunk. Eddigi oldalainknál inkább a látványosságra, a grafikára helyeztük a hangsúlyt, de most változtattunk ezen. Az ügyfeleinknek is sokszor elmondjuk, hogy az internetre nem vizuális élményért járnak a netezők, hanem azért, mert információt szeretnének megkapni és ez a lényeg.

Ez az új honlap grafikailag, strukturálisan és tartalmilag is váltás. Kinézetében arra törekedtünk, hogy a grafika ne elvonja a figyelmet, hanem segítse a tájékozódást.  Szolgáltatóbb jellegű, és jóval több információt, érdekességet ad elődjeinél. Egy fontos változtatás a hírek rovat, melyben folyamatosan tájékoztatjuk a szakma és az internet iránt érdeklődőket. Ezen keresztül próbálunk a leendő és már tényleges weboldal tulajdonosoknak is segítséget adni abban, hogy mire kell figyelni a legjobb Google helyezés elérése céljából.


    iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása


« VISSZA

NÉPSZERŰ KERESÉSEK
webhosting webgyártó seo web referenciák keresőoptimalizálás webshop honlap webáruház google weblapkészítés kaposvár weblapkészítés kaposváron egyedi weboldal ajánlatkérés keresőszerinti optimalizálás weblap készítés ingyenes tanácsadás domain regisztráció honlapkészítés webdesign

Google Csoportok
Webgyártás
Csoport meglátogatása