Webgyártó Kft WebgyártóSzolgáltatásokReferenciákElérhetőség  
:: REFERENCIÁK ::
 
Turul Étterem
MFSE
Elhunytak
Salvó Bútor
KVÁR
Kishonti és Kricskoics
HGM Tüskevár
Ford Tóth
Kapos Extra
Royal Étterem
Terra-Danubia Zrt.
Kapospizzák, pizza és étaé kiszállítás
Natúrshopping, natúr webáruház
Delfinek Kaposvári Kosárlabda
Corso Pódium
Tommaso Étterem és Pizzéria
 
Csak a Chrome maradt érintetlen a hekkerkonferencián    
Google Hírek | 2011.03.10. | index.hu
A pwn2own hekkerverseny négy éve a kanadai Vancouverben rendezett CanSecWest biztonságtechnikai konferencia egyik legnagyobb érdeklődéssel kísért eseménye. Az idei verseny első napján három böngésző, a Safari, az Internet Explorer és a Chrome volt a célpont (a második napon a Firefox jön, aztán a négy nagy mobilos operációs rendszer, az Android, az iOS, a Windows Mobile 7, és a Blackberry OS).

A szabályok szerint a böngészők legfrissebb, minden létező javítócsomaggal felszerelt verzióját kellett megtámadni, ami hasonlóképpen karbantartott operációs rendszeren futott. A támadást egy weboldalon keresztül kellett véghezvinni: az számított sikeres törésnek, ha a célpont gép böngészőjébe a csali oldal címének beírása után a támadónak sikerül átvennie az irányítást, és távolról elindítania egy programot (ezt a szerepet számológép játszotta, ami minden operációs rendszerben ott van segédprogramként). Ráadásul a böngészők a lehető legbiztonságosabb, úgynevezett sandbox módban futottak, ahol egy sor kockázatos funkció le van tiltva.

-tovább.-


    iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása


« VISSZA

NÉPSZERŰ KERESÉSEK
google ajánlatkérés webgyártó keresőszerinti optimalizálás webshop seo webhosting honlap ingyenes tanácsadás weblapkészítés kaposváron keresőoptimalizálás weblap készítés webáruház domain regisztráció weblapkészítés kaposvár honlapkészítés web referenciák webdesign egyedi weboldal

Google Csoportok
Webgyártás
Csoport meglátogatása