Webgyártó Kft WebgyártóSzolgáltatásokReferenciákElérhetőség  
:: REFERENCIÁK ::
 
Turul Étterem
MFSE
Elhunytak
Salvó Bútor
KVÁR
Kishonti és Kricskoics
HGM Tüskevár
Ford Tóth
Kapos Extra
Royal Étterem
Terra-Danubia Zrt.
Kapospizzák, pizza és étaé kiszállítás
Natúrshopping, natúr webáruház
Delfinek Kaposvári Kosárlabda
Corso Pódium
Tommaso Étterem és Pizzéria
 
Egyszerűbb és gyorsabb a domain regisztráció    
Számítástechnikai hírek | 2011.04.26. | www.center.hu
2011. június 1-től megváltozik a hazai domain regisztráció szabályozása. Az egyik legfontosabb változás, hogy egy .hu domain technikailag 1-2 napon belül használatba vehető lesz, azaz megszűnik a korábbi kéthetes várólista.

Az új szabályozással a regisztrator.hu oldalon elindul az online domain regisztráció mindenki számára publikusan is, így azonnal, online lehetősége lesz domain regisztrációkat indítani és az adatokat online kezelni. Ha valamilyen módosításhoz dokumentumokra van szükség, akkor azt a rendszer automatikusan legenerálja.

A domain az igény benyújtását követő műszaki és adminisztrátori ellenőrzést követően “Feltételes használatba adásra” kerül, azaz az igénylő műszakilag használni kezdheti, de még nem lesz “Bejegyzett”. Ezzel egyidejűleg a domain megjelenik a nyilvános kihirdetési listán.

A feltételes használatba adást – a jelenlegi várólistához hasonlóan – a Nyilvántartó egy listán közzé teszi azzal, hogy az igénnyel szemben 8 napon belül terjeszthető elő panasz. Ha panasz nem érkezik, akkor a domain delegált (Bejegyzett) státuszba kerül, ezt követően már csak Regisztrációs Döntnök előtt, vagy bírósági úton lehet vitatni. Ha nem érkezik panasz, akkor az igény teljesítve lesz, és a domain Bejegyzett állapotba kerül. Ellenkező esetben a jelenlegi Tanácsadó Testület eljárásnak megfelelő lépések történnek, azonban ez is a korábbinál rövidebb határidőkkel, azaz a döntés max. 3 hét alatt megszületik.

A jelenlegi prioritásos, illetve nem prioritásos igények közötti megkülönböztetés megszűnik. Ez azt is jelenti, hogy a “first come first served” elve érvényesül minden igényre. Ugyanarra a névre mindig csak egy igény lehet nyilvántartásba véve.

Aki részletesebben érdekelnek a változások, azok ide kattintva letölthetik a 2011. június 1-től érvényes teljes Domainregisztrációs Szabályzatot.

Forrás: hup


    iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása


« VISSZA

NÉPSZERŰ KERESÉSEK
google ajánlatkérés web referenciák webhosting seo honlap weblapkészítés kaposvár keresőoptimalizálás domain regisztráció webgyártó weblap készítés webdesign keresőszerinti optimalizálás ingyenes tanácsadás webshop webáruház egyedi weboldal honlapkészítés weblapkészítés kaposváron

Google Csoportok
Webgyártás
Csoport meglátogatása