Webgyártó Kft WebgyártóSzolgáltatásokReferenciákElérhetőség  
:: REFERENCIÁK ::
 
Turul Étterem
MFSE
Elhunytak
Salvó Bútor
KVÁR
Kishonti és Kricskoics
HGM Tüskevár
Ford Tóth
Kapos Extra
Royal Étterem
Terra-Danubia Zrt.
Kapospizzák, pizza és étaé kiszállítás
Natúrshopping, natúr webáruház
Delfinek Kaposvári Kosárlabda
Corso Pódium
Tommaso Étterem és Pizzéria
 
A Facebookról egyre többen olvasnak híreket    
Számítástechnikai hírek | 2011.05.13. | index.hu
Egyre fontosabb szerepet játszanak a közösségi portálok a jelentős hírportálok látogatottságában a Pew Intézet tanulmánya szerint: a 2010-es év első kilenc hónapjának adatait összesítve kiderült, a hírportálok egyre több olvasója látogat a honlapokra a Facebook vagy más közösségi oldalakról indulva.

A közösségi háló így fontos motorja lett az internetes információfogyasztásnak, jegyezték meg a szakemberek. A kutatás szerint a hírportálok forgalmának 40 százaléka külső linkekről adódik, a fennmaradó 60 százalék közvetlenül a hírportálokat keresi fel.

A külső források tekintetében még mindig a Google vezet, a cég keresőmotorja azonban jócskán megelőzi a Google News oldalt. Az Egyesült Államokban a Yahoo és a Drudge Report is népszerű külső állomás, ahonnan az érdeklődők a hírportálokra lépnek.

A Pew szerint a 25 legfontosabb amerikai hírportál forgalmát tekintve a Facebook a második vagy harmadik legjelentősebb motor. Nem teljesít jól ezen a téren viszont a Twitter mikroblog, mindössze egy hírportál, a Los Angeles Times című napilap weboldala mutat fel 1 százaléknál nagyobb – 3,53 százalékos – átirányítást a Twitterről.

A CNN és a Fox hírtelevíziók tudhatják magukénak a legtöbb rendszeres olvasót - derült ki az összesítésből. Rendszeres olvasónak tekintik azokat, akik egy hónapban több mint tízszer keresnek fel egy oldalt és összesen több mint egy órát töltenek el a felületen.

„A hírkeresés volt az elmúlt évtized legnagyobb előrelépése, a hírek uralhatják a következő tíz évet is” – összegeztek a Pew és a Nielsen piackutató szakemberei.


    iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása


« VISSZA

NÉPSZERŰ KERESÉSEK
webdesign egyedi weboldal weblap készítés seo keresőoptimalizálás weblapkészítés kaposváron ingyenes tanácsadás honlap weblapkészítés kaposvár webshop domain regisztráció keresőszerinti optimalizálás honlapkészítés webhosting google web referenciák webgyártó ajánlatkérés webáruház

Google Csoportok
Webgyártás
Csoport meglátogatása