Webgyártó Kft WebgyártóSzolgáltatásokReferenciákElérhetőség  
:: REFERENCIÁK ::
 
Turul Étterem
MFSE
Elhunytak
Salvó Bútor
KVÁR
Kishonti és Kricskoics
HGM Tüskevár
Ford Tóth
Kapos Extra
Royal Étterem
Terra-Danubia Zrt.
Kapospizzák, pizza és étaé kiszállítás
Natúrshopping, natúr webáruház
Delfinek Kaposvári Kosárlabda
Corso Pódium
Tommaso Étterem és Pizzéria
 

Honlapkészítés

A holnapkészítésnél az első feladat tisztázni az alapkérdéseket majd azok alapján meghatározni az előzetes célokat.

„Az internetre a potenciális célréteg nem azért megy, hogy vizuális élményben részesüljön, és hogy mozit nézzen, hanem azért, hogy a számára fontos információhoz hozzá jusson, mégpedig a leg gyorsabban és a leg egyszerűbben.”

A megrendelő vajon tisztában van-e az internet nyújtotta lehetőségekkel az ő szakterületén? Ez igen fontos kérdés, mert többségében - főleg azok a megrendelők, akiknek még nem volt weboldaluk – nem tudják pontosan, hogy mit is várhatnak az elkészült weblaptól, és hogy milyen lehetőségek rejlenek azon túl, amit a konkurencia oldalának tanulmányozása alapján gondoltak.

Mi segítünk:

-          az internet nyújtotta lehetőségek és trendek megismerésében

-          a konkurencia színvonalának és internetes súlyának felmérésében

-          a reális célok meghatározásában

-          a weboldal szerkezeti és tartalmi kialakításában

-          a cél eléréséhez szükséges feladatok összeállításában

Weboldalkészítésnél elsődleges szempont az, hogy olyan oldalt hozzunk létre, mely a Google kereső szempontjából a legjobban átlátható és releváns tartalommal rendelkezik.

google

Enélkül csak egy olyan oldalunk lehet, melyre csak azok kattintanak akik pontosan tudják a weblapunk címét, tehát már ismernek minket. Ez természetesen elenyésző kisebbség a neten megforduló és a mi témakörünk iránt érdeklők számához képest.

Az oldal küllemének, grafikai kialakításának összhangban kell állnia az adott témakörhöz, a cég önmagáról sugározni kívánt képéhez és bizonyos szinten szükséges alkalmazkodni az iparági trendekhez is. Ügyelni kell az arányosságra és arra is, hogy ne alkalmazzunk olyan túlzó, öncélú grafikai elemeket, amik elvonják a figyelmet a fő célról, amiért belefogtunk oldalunk fejlesztésbe.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük keressen minket, vagy kérjen ajánlatot!

Az internet felfalja a hagyományos világot    
Google Hírek | 2014.01.01.
Mik lesznek 2014 legfontosabb technológiai trendjei? A mostani, már ismert technológiák hódítanak tovább, vagy új szereplők is felbukkannak? Fogunk még pécéről netezni és tévén csak tévét nézni? Fogunk még facebookozni? Jöhet néhány látványos változás, és folyamatban van néhány felhasználóként alig észlelhető, de nagyon fontos dolog is. Jövőre ott is internet és digitális eszközök lesznek, ahol eddig tartotta magát a jól bevált megoldás.
BUÉK!    
Webgyártó Hírek/Érdekességek | 2014.01.01.
Minden kedves ügyfelünknek sikeres újévet kívánunk.
A volt Google-vezér szerint a mobil nyert    
Google Hírek | 2013.12.30.
Amióta Eric Schmidt nem foglalkozik napi szinten a Google vezetésével, van ideje nyilatkozgatni és a jövőre vonatkozó jóslatokat adni. Most éppen a Bloomberg TV-nek vázolta fel, mit gondol 2014-ről.

NÉPSZERŰ KERESÉSEK
weblapkészítés kaposvár egyedi weboldal google ingyenes tanácsadás webgyártó web referenciák keresőszerinti optimalizálás ajánlatkérés honlapkészítés webshop domain regisztráció webdesign honlap seo weblapkészítés kaposváron webáruház weblap készítés webhosting keresőoptimalizálás

Google Csoportok
Webgyártás
Csoport meglátogatása