Webgyártó Kft WebgyártóSzolgáltatásokReferenciákElérhetőség  
:: REFERENCIÁK ::
 
Turul Étterem
MFSE
Elhunytak
Salvó Bútor
KVÁR
Kishonti és Kricskoics
HGM Tüskevár
Ford Tóth
Kapos Extra
Royal Étterem
Terra-Danubia Zrt.
Kapospizzák, pizza és étaé kiszállítás
Natúrshopping, natúr webáruház
Delfinek Kaposvári Kosárlabda
Corso Pódium
Tommaso Étterem és Pizzéria

AKCIÓ! Márciusban ingyenes tanácsadást biztosítunk minden olyan vállalkozásnak, akiknek még nincs weboldaluk, vagy a régi oldalukat szeretnék lecserélni egy modern, jól működő weblapra. A tanácsadás abban az esetben is ingyenes, ha nem történik megrendelés a webgyártó részére. /részletek/

 

Honlapkészítés mikro, kis és közepes vállakozások számára.

A Webgyártó Kft. célja, azon - elsősorban kaposvári és somogy megyei - mikró, kis és közepes vállalkozások színvonalas kiszolgálása (honlapkészítés, webshop készítés, SEO, banner, reklám), akik megértették az internet piaci jelentőségét és ennek érdekében elkötelezettek egy egyedi, professzionális weboldal elkészítésében, céljaik elérése érdekében.

Az internet jellegéből következik, hogy a weben nincs kis és nagy cég. Itt mindenkinek lehetősége van kellő szakszerűséggel és ügyességgel versenyhelyzetbe kerülni olyan cégekkel, akikkel szemben eddig esélye sem volt.

Ebben kívánunk partnereik lenni!

Letartóztatták a Sony-támadás gyanúsítottjait    
Számítástechnikai hírek | 2011.06.11. | kvar.hu
A spanyol rendőrség bejelentette, hogy Barcelona, Alicante és Almera körzetében letartóztattak három gyanúsítottat, akik állítólag kapcsolatban álltak az Anonymous hekkercsoporttal.

A hatóság szerint a szervezet kulcsfontosságú szereplőit [1] kapták el. Az akcióban egy szervert is lefoglaltak, amely a spanyolországi Gijon városban működött.

A nyomozók szerint ez a csoport támadta meg a Sony Playstation Network szervereit [2], a spanyol választási bizottság weboldalát, és egyéb célpontokat Egyiptomban, Algériában és Líbiában. A spanyol rendőrség közzétett egy képernyőmentést is arról az IRC-csevegésről, amelyben látszólag éppen egy támadást készítenek elő. Bár a társalgásból ez nem derül ki, a támadás arra lehet válasz, hogy Spanyolországban büntethetővé akarják tenni a fájlcserét.

A hatóság a nyomozás jelenlegi szakaszában nem akarta megnevezni a gyanúsítottakat.

Az Anonymous a szórakoztatóipar ellen intézett támadásaival vált ismertté, és azzal, hogy elszántan próbálta védeni a titkos dokumentumokat kiszivárogtató WikiLeaks portált. A csoport általában túlterheléssel bénítja meg a weboldalakat.

A letartóztatás előtt már kialakult egy kemény szóváltás a NATO és az Anonymous között. A katonai szervezet kijelentette, hogy üldözőbe veszi a cégek biztonságát fenyegető Anonymous csoportot. A hekkerek azzal válaszoltak [3], hogy ne packázzanak velük, és fölösleges a csoport lefejezésével bajlódni, mert - akárcsak az ókori mítoszokban szereplő hidrának - minden levágott fej helyén tíz másik nő ki.


    iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása

Kinyírhatják a hekkerek a Sonyt?    
Számítástechnikai hírek | 2011.05.13. | index.hu
Internettörténelmi időket élünk: olyan még sosem volt, hogy pár hekker derékba töri a világ egyik legismertebb márkanevét hordozó, sokmilliárd dolláros óriáscég karrierjét. Ha a Sony meg is ússza a balhét százmillió felhasználó személyes adatainak elvesztésével, az biztos, hogy az online biztonságra ezentúl másképp fognak nézni a multicégek, mint eddig, ahogyan a Stuxnet óta megváltoztak a fogalmaink arról is, hogy mire lehet képes egy vírus.

Nem frissíti a Windowst a magyar    
Számítástechnikai hírek | 2011.05.13. | index.hu
Hiába teszik ki magukat komoly kockázatnak, a magyar felhasználók jelentős része nem frissíti operációs rendszerét.

Mi jöhet a Facebook után?    
Számítástechnikai hírek | 2011.05.13. | index.hu
Az elmúlt tíz-egynéhány évben az internetet féltették már a Microsoft, az AOL és a Google monopóliumától is, aztán mindig jött egy újabb paradigmaváltás, webkettő, közösségi web, ilyen web, olyan web. Most a Facebook tart teljes sebességgel a csúcs felé, és úgy tűnik, nem lehet megállítani. De vajon mi történik, ha eléri a saját határait? Vannak egyáltalán határai?

A Facebookról egyre többen olvasnak híreket    
Számítástechnikai hírek | 2011.05.13. | index.hu
Egyre fontosabb szerepet játszanak a közösségi portálok a jelentős hírportálok látogatottságában a Pew Intézet tanulmánya szerint: a 2010-es év első kilenc hónapjának adatait összesítve kiderült, a hírportálok egyre több olvasója látogat a honlapokra a Facebook vagy más közösségi oldalakról indulva.

Egyszerűbb és gyorsabb a domain regisztráció    
Számítástechnikai hírek | 2011.04.26. | www.center.hu
2011. június 1-től megváltozik a hazai domain regisztráció szabályozása. Az egyik legfontosabb változás, hogy egy .hu domain technikailag 1-2 napon belül használatba vehető lesz, azaz megszűnik a korábbi kéthetes várólista.

NÉPSZERŰ KERESÉSEK
keresőszerinti optimalizálás web referenciák weblap készítés webhosting weblapkészítés kaposvár ingyenes tanácsadás seo egyedi weboldal webgyártó honlapkészítés domain regisztráció ajánlatkérés weblapkészítés kaposváron google keresőoptimalizálás webdesign webshop honlap webáruház

Google Csoportok
Webgyártás
Csoport meglátogatása