Webgyártó Kft WebgyártóSzolgáltatásokReferenciákElérhetőség  
:: REFERENCIÁK ::
 
Turul Étterem
MFSE
Elhunytak
Salvó Bútor
KVÁR
Kishonti és Kricskoics
HGM Tüskevár
Ford Tóth
Kapos Extra
Royal Étterem
Terra-Danubia Zrt.
Kapospizzák, pizza és étaé kiszállítás
Natúrshopping, natúr webáruház
Delfinek Kaposvári Kosárlabda
Corso Pódium
Tommaso Étterem és Pizzéria

AKCIÓ! Márciusban ingyenes tanácsadást biztosítunk minden olyan vállalkozásnak, akiknek még nincs weboldaluk, vagy a régi oldalukat szeretnék lecserélni egy modern, jól működő weblapra. A tanácsadás abban az esetben is ingyenes, ha nem történik megrendelés a webgyártó részére. /részletek/

 

Honlapkészítés mikro, kis és közepes vállakozások számára.

A Webgyártó Kft. célja, azon - elsősorban kaposvári és somogy megyei - mikró, kis és közepes vállalkozások színvonalas kiszolgálása (honlapkészítés, webshop készítés, SEO, banner, reklám), akik megértették az internet piaci jelentőségét és ennek érdekében elkötelezettek egy egyedi, professzionális weboldal elkészítésében, céljaik elérése érdekében.

Az internet jellegéből következik, hogy a weben nincs kis és nagy cég. Itt mindenkinek lehetősége van kellő szakszerűséggel és ügyességgel versenyhelyzetbe kerülni olyan cégekkel, akikkel szemben eddig esélye sem volt.

Ebben kívánunk partnereik lenni!

A Microsoft már nagyon kinyírná az Explorer 6-ot    
Index hírek | 2011.03.07. | index.hu
A Microsoft külön weboldalt indított annak a kampánynak, amiben megpróbálja a felhasználókat lebeszélni egykori legsikeresebb böngészője, az Internet Explorer 6 használatáról.

A tíz éve, közvetlenül a Windows XP után megjelent böngésző mára borzasztóan elavult, nem támogatja a webes szabványokat, és bár 2014-ig még érkeznek hozzá biztonsági javítások, a legkevésbé biztonságos böngészőnek számít. Az utóbbi években sorra hagyták el az IE6-támogatást a népszerűbb oldalak és szolgáltatások (Google Apps, Facebook, Youtube), de az ie6countdown.com statisztikái szerint még mindig tízmilliók használják a böngészőt.

Világszerte az Explorer 6-felhasználók aránya 12 százalék az összes netező között, ezeknek nagyjából a fele kínai, ahol messze a legmagasabb, 34,5 százalékos a böngésző elterjedtsége. Magasnak (tíz százalék felett ) számít még az IE6 használatának aránya Japánban, Dél-Koreában és Indiában. A legalacsonyabb értékeket Skandináviában mérik: Finnországban és Norvégiában a netezőknek kevesebb mint 1%-a használ Explorer 6-ot.

Explorer 6A tíz éve, közvetlenül a Windows XP után megjelent böngésző mára borzasztóan elavult, nem támogatja a webes szabványokat, és bár 2014-ig még érkeznek hozzá biztonsági javítások, a legkevésbé biztonságos böngészőnek számít. Az utóbbi években sorra hagyták el az IE6-támogatást a népszerűbb oldalak és szolgáltatások (Google Apps, Facebook, Youtube), de az ie6countdown.com statisztikái szerint még mindig tízmilliók használják a böngészőt.
Világszerte az Explorer 6-felhasználók aránya 12 százalék az összes netező között, ezeknek nagyjából a fele kínai, ahol messze a legmagasabb, 34,5 százalékos a böngésző elterjedtsége. Magasnak (tíz százalék felett ) számít még az IE6 használatának aránya Japánban, Dél-Koreában és Indiában. A legalacsonyabb értékeket Skandináviában mérik: Finnországban és Norvégiában a netezőknek kevesebb mint 1%-a használ Explorer 6-ot.

folytatás->


    iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása

Megjelent a Microsoft táblagépes rendszere    
Index hírek | 2011.03.02. | Index.hu
Megjelent a Microsoft táblagépes rendszereMárcius 1-én elérhetővé vált a telefonokon és tableteken is futtatható Microsoft Windows Embedded Compact 7 operációs rendszer végleges verziója.

Hírolvasásra használják a netet a magyarok    
Index hírek | 2011.03.01. | Index.hu
Hírolvasásra használják a netet a magyarokA magyarok elsősorban olvasásra, tájékozódásra használják az internetet, de az online vásárlás is jelentős: minden harmadik felnőtt szokott a világhálón adni-venni, derül ki a Vatera és Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet országos reprezentatív felméréséből.

A jövő számítógépéhez nem kell egér    
Index hírek | 2011.02.25. | index.hu
A jövő számítógépéhez nem kell egérA Microsoft gőzerővel dolgozik egy olyan interfésztechnológia megalkotásán, mely a korábbinál sokkal egyszerűbb kezelést tenne lehetővé.

Torrentezők mentik meg a BBC archívumát    
Index hírek | 2011.02.11. | Index.hu
Torrentezők mentik meg a BBC archívumátA több tucatnyi tévé- és rádióadót üzemeltető brit közszolgálati média, a BBC egy kormánydöntés eredményeképpen 25 százalékos költségcsökkentéssel kénytelen szembenézni a következő két évben.

Le lehetne kapcsolni a magyar internetet is?    
Index hírek | 2011.02.11. | Index.hu
Az internet történetében először kapcsoltak le egy országot teljes egészében a hálózatról január utolsó napjaiban, az egyiptomi zavargások első fázisában. Mivel a tüntetések főként közösségi oldalakon szerveződtek, illetve a neten, blogokon, Twitteren, Facebookon tudósítottak az eseményekről a résztvevők, Mubarak elnök utasította az ország összes internetszolgáltatóját a leállásra. Ilyenre még nem volt példa, a hasonló esetek (például Észak-Koreában az internet elérése úgy általában, Kínában a Nagy Tűzfal, vagy amikor Iránban elsötétítették a Twittert és a YouTube-ot), mind csak részleges tiltást jelentettek.

NÉPSZERŰ KERESÉSEK
honlap ingyenes tanácsadás web referenciák webdesign honlapkészítés webgyártó weblapkészítés kaposvár keresőszerinti optimalizálás weblap készítés keresőoptimalizálás weblapkészítés kaposváron ajánlatkérés google webshop seo webáruház domain regisztráció egyedi weboldal webhosting

Google Csoportok
Webgyártás
Csoport meglátogatása