Webgyártó Kft WebgyártóSzolgáltatásokReferenciákElérhetőség  
:: REFERENCIÁK ::
 
Turul Étterem
MFSE
Elhunytak
Salvó Bútor
KVÁR
Kishonti és Kricskoics
HGM Tüskevár
Ford Tóth
Kapos Extra
Royal Étterem
Terra-Danubia Zrt.
Kapospizzák, pizza és étaé kiszállítás
Natúrshopping, natúr webáruház
Delfinek Kaposvári Kosárlabda
Corso Pódium
Tommaso Étterem és Pizzéria

AKCIÓ! Márciusban ingyenes tanácsadást biztosítunk minden olyan vállalkozásnak, akiknek még nincs weboldaluk, vagy a régi oldalukat szeretnék lecserélni egy modern, jól működő weblapra. A tanácsadás abban az esetben is ingyenes, ha nem történik megrendelés a webgyártó részére. /részletek/

 

Honlapkészítés mikro, kis és közepes vállakozások számára.

A Webgyártó Kft. célja, azon - elsősorban kaposvári és somogy megyei - mikró, kis és közepes vállalkozások színvonalas kiszolgálása (honlapkészítés, webshop készítés, SEO, banner, reklám), akik megértették az internet piaci jelentőségét és ennek érdekében elkötelezettek egy egyedi, professzionális weboldal elkészítésében, céljaik elérése érdekében.

Az internet jellegéből következik, hogy a weben nincs kis és nagy cég. Itt mindenkinek lehetősége van kellő szakszerűséggel és ügyességgel versenyhelyzetbe kerülni olyan cégekkel, akikkel szemben eddig esélye sem volt.

Ebben kívánunk partnereik lenni!

Az internet felfalja a hagyományos világot    
Google Hírek | 2014.01.01. | Index.hu
Mik lesznek 2014 legfontosabb technológiai trendjei? A mostani, már ismert technológiák hódítanak tovább, vagy új szereplők is felbukkannak? Fogunk még pécéről netezni és tévén csak tévét nézni? Fogunk még facebookozni? Jöhet néhány látványos változás, és folyamatban van néhány felhasználóként alig észlelhető, de nagyon fontos dolog is. Jövőre ott is internet és digitális eszközök lesznek, ahol eddig tartotta magát a jól bevált megoldás.

részletesen > index.hu


    iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása

A volt Google-vezér szerint a mobil nyert    
Google Hírek | 2013.12.30. | index.hu
Amióta Eric Schmidt nem foglalkozik napi szinten a Google vezetésével, van ideje nyilatkozgatni és a jövőre vonatkozó jóslatokat adni. Most éppen a Bloomberg TV-nek vázolta fel, mit gondol 2014-ről.

A Facebook és a Google tartalomszűrés ellen küzd Indiában    
Google Hírek | 2012.01.11. | MTI
Újdelhi/Budapest, 2012. január 11., szerda (MTI) - A Facebook és a Google vállalatok közölték a delhi legfelsőbb bírósággal, hogy nem tartják lehetségesnek a saját felületükön folytatott tartalomellenőrzést, a kifogásolható - például vallási alakokat nem megfelelőképpen ábrázoló - tartalmakat pedig csak figyelmeztetés hatására távolíthatják el - adta hírül az NDTV újdelhi televízió hírportálja szerdán.

PR-céget bérelt a Facebook a Google gyalázására    
Google Hírek | 2011.05.13. | index.hu
A Facebook titokban egy PR-céget bérelt fel, hogy az a Goolge-t gyalázó bejegyzéseket és cikkeket juttasson be a népszerű amerikai blogokra, hírportálokra és a nyomtatott sajtóba.

Csak a Chrome maradt érintetlen a hekkerkonferencián    
Google Hírek | 2011.03.10. | index.hu
Csak a Chrome maradt érintetlen a hekkerkonferenciánA pwn2own hekkerverseny négy éve a kanadai Vancouverben rendezett CanSecWest biztonságtechnikai konferencia egyik legnagyobb érdeklődéssel kísért eseménye. Az idei verseny első napján három böngésző, a Safari, az Internet Explorer és a Chrome volt a célpont (a második napon a Firefox jön, aztán a négy nagy mobilos operációs rendszer, az Android, az iOS, a Windows Mobile 7, és a Blackberry OS).

Megjelent a Chrome 10    
Google Hírek | 2011.03.09. | index.hu
Megjelent a Chrome 10Újabb verziószámot ugrott a Google böngészője, a Chrome: Windows, Mac és Linux platformra megjelent a Chrome 10.0.648.127-es változata. A tizeses verzióban elérhető újdonságok javarészt azok, melyek a közel három héttel ezelőtt érkezett bétában debütáltak.

Nagytakarítás a Google-nél
Google Hírek | 2011.03.01.
   
Eltakarítja a webszemetet a Google a felhasználók elől
Google Hírek | 2011.02.25.
   

NÉPSZERŰ KERESÉSEK
weblap készítés weblapkészítés kaposvár google webhosting domain regisztráció keresőszerinti optimalizálás honlapkészítés webdesign webshop webgyártó honlap weblapkészítés kaposváron egyedi weboldal web referenciák keresőoptimalizálás ingyenes tanácsadás webáruház ajánlatkérés seo

Google Csoportok
Webgyártás
Csoport meglátogatása