Webgyártó Kft WebgyártóSzolgáltatásokReferenciákElérhetőség  
:: REFERENCIÁK ::
 
Turul Étterem
MFSE
Elhunytak
Salvó Bútor
KVÁR
Kishonti és Kricskoics
HGM Tüskevár
Ford Tóth
Kapos Extra
Royal Étterem
Terra-Danubia Zrt.
Kapospizzák, pizza és étaé kiszállítás
Natúrshopping, natúr webáruház
Delfinek Kaposvári Kosárlabda
Corso Pódium
Tommaso Étterem és Pizzéria
 

Optimalizálás/SEO (Search Engine Optimization)

A weboldal optimalizálást az a felismerés hívta életre, hogy a legtöbb látogatóhoz, ezen keresztül a legtöbb megrendelőhöz a Google, Yahoo, Bing és más keresőoldalak találati listáján keresztül lehet a leggazdaságosabban és eredményesebben eljutni. Ma Magyarországon a kereső oldalak közül kimagaslik közel 97%-os eredményével a Google. Ezért fő célunk hogy itt érjük el az organikus találatok között a minél jobb helyezést. Mivel a Google-nek elemi érdeke hogy az oldalán indított keresések releváns találatokat hozzanak, és hogy ezeket a találati listahelyezéseket ne lehessen manipulálni, ezért a keresési algoritmusokat szigorú ipari titokként kezelik. Tehát senki sem állíthatja magáról, hogy pontosan tudja, hogy működik a rendszer. A nyilvánvaló szakmai közhelyeken túl minden optimalizáló a saját sokéves tapasztalata alapján végzi munkáját.

Az optimalizálással foglalkozó cégek kétféle szerződés keretében végzik munkájukat:

Az első, az eredmény orientált. A szerződésben foglalt keresőszavakra optimalizálnak és végeznek netmarketing tevékenységet költségtérítés nélkül, mind addig, amíg el nem érik a megállapodásban rögzített helyezést. Innentől viszont egy igen magas havidíj megfizetését vállal az ügyfél mind addig, amíg ez a pozíció áll.

A második módszer, ami a Webgyártó Kft. esetében OPTISTART néven rendelhető, egy az oldalt helyzetbehozó összetett átalakítást jelent. Az optimalizálás a weboldal szerkezeti kialakításával (struktúra, felépítés és programozás), vagy a már működő oldalak esetében a felülvizsgálattal és átalakítással kezdődik. Egy rossz felépítésű oldal adott esetben minimalizálhatja esélyeinket a jó helyezés elérése érdekében.

natúr szóra keresés

Az eredményesség szempontjából különösen fontos a reális cél kitűzése. Kulcsszavak (keywords) kiválasztását meg kell előznie egy vizsgálatnak, mely segít a megfelelő és esélyes szavak megtalálásában.

Ezt követi a tartalmi elemzés és átalakítás, mely után a link marketing segítségével láthatóvá tesszük oldalunkat az internetes keresők számára. Megfelelő tanácsadással felkészítjük ügyfeleinket arra, hogy milyen módon használják, aktualizálják oldalukat a siker elérése érdekében.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük keressen minket, vagy kérjen ajánlatot!

Az internet felfalja a hagyományos világot    
Google Hírek | 2014.01.01.
Mik lesznek 2014 legfontosabb technológiai trendjei? A mostani, már ismert technológiák hódítanak tovább, vagy új szereplők is felbukkannak? Fogunk még pécéről netezni és tévén csak tévét nézni? Fogunk még facebookozni? Jöhet néhány látványos változás, és folyamatban van néhány felhasználóként alig észlelhető, de nagyon fontos dolog is. Jövőre ott is internet és digitális eszközök lesznek, ahol eddig tartotta magát a jól bevált megoldás.
BUÉK!    
Webgyártó Hírek/Érdekességek | 2014.01.01.
Minden kedves ügyfelünknek sikeres újévet kívánunk.
A volt Google-vezér szerint a mobil nyert    
Google Hírek | 2013.12.30.
Amióta Eric Schmidt nem foglalkozik napi szinten a Google vezetésével, van ideje nyilatkozgatni és a jövőre vonatkozó jóslatokat adni. Most éppen a Bloomberg TV-nek vázolta fel, mit gondol 2014-ről.

NÉPSZERŰ KERESÉSEK
ajánlatkérés webáruház webhosting ingyenes tanácsadás keresőoptimalizálás web referenciák weblap készítés keresőszerinti optimalizálás honlap seo honlapkészítés weblapkészítés kaposvár webdesign domain regisztráció weblapkészítés kaposváron webshop webgyártó egyedi weboldal google

Google Csoportok
Webgyártás
Csoport meglátogatása