RÓLUNK

Cégünk 2004 óta készít weboldalakat. A mára kialakult szemléletünk abból a tapasztalatból ered, hogy a weboldal látogatója elsősorban információt keres és ennek a megtalálásában kell segíteni, kiszolgálni, ennek kell az egyéb szempontokat alárendelni. A vizuális megjelenés is ezt a célt kell, hogy szolgálja, kerüljük az öncélú látványelemeket és felesleges figyelemelterelő funkciókat.

Mit kínálunk Önnek?


Hosszú távú együttműködés, partnerség

Sokan beleesnek abba a csapdába, hogy olyan szabadúszó weboldal készítőt bíznak meg, aki gyors és egyszerűnek valamint olcsónak látszó megoldást kínál, majd később szembesülnek azzal, hogy technikai probléma vagy változtatási igény esetén nem kapnak segítséget. Ilyenkor sok esetben ezek a "kalandorok" már nem is elérhetők vagy már nem vállalják a honlap frissítését, gondozását.


Rendelkezésre állás

Probléma vagy kérdés esetén elérhetők vagyunk, megrendelőink prioritást élveznek, ha probléma merül fel és segítségre szorulnak vagy halasztást nem tűrő módosítást szeretnének a weboldalukon.


Személyes tanácsadás

Sok éves tapasztalatunkkal a hátunk mögött, személyes találkozás alkalmával felmérjük az igényét, illetve tanácsainkkal látjuk el, hogy vállalkozása sikeres legyen az interneten. A laikus számára egyszerűnek és vonzónak tűnhet, de számos buktatója van a távolról sebtében létrehozott sablonmegoldásoknak. Ezzel szemben mi arra törkeszünk, hogy a megrendelőt később ne érjék kellemetlen és nem utolsó sorban költséges meglepetések.


Kapcsolódó szolgáltatások

Egy sikeres projekt, üzlet vagy vállalkozás egyidejűleg több különböző, de egymástz erősítő és támogató vonalon kell, hogy elinduljon és működjön. A Webgyártó Kft. nemcsak a honlap elkészítésében és online marketing lebonyolításában segít, hanem olyan egyéb területeken is, mint pl. logó tervezés, kiadványok, szórólap, matricák, emblémázott ajándéktárgyak, pólók, munkaruházat, molinók, táblák elkészítésében, kihelyezésében is.

 

Forduljon hozzánk bizalommal!