Webgyártó Kft WebgyártóSzolgáltatásokReferenciákElérhetőség  
:: REFERENCIÁK ::
 
Turul Étterem
MFSE
Elhunytak
Salvó Bútor
KVÁR
Kishonti és Kricskoics
HGM Tüskevár
Ford Tóth
Kapos Extra
Royal Étterem
Terra-Danubia Zrt.
Kapospizzák, pizza és étaé kiszállítás
Natúrshopping, natúr webáruház
Delfinek Kaposvári Kosárlabda
Corso Pódium
Tommaso Étterem és Pizzéria
 

AKCIÓ! INGYENES TANÁCSADÁS MÁRCIUSBAN:

Tudja, milyen szempontokat kell figyelembe venni webes alkalmazás megrendelése előtt? Hogy tud az igényeinek és pénztárcájának a legjobban megfelelő munkát megrendelni? Miket kell tisztázni még a megrendelés előtt a weboldal fejlesztőjével? Tisztában van vele, hogy egy-egy hasonló kinézetű weblap értéke között nagyságrendi különbségek lehetnek a felhasználó szemszögéből?

Ha nem, kérjen időpontot egy ingyenes, személyes konzultációra itt.

DOMAIN REGISZTRÁCIÓ:

A Webgyártó Kft-nél megrendelheti weboldalához szükséges domain nevének regisztrációját. A név kiválasztásának szempontjaiban segítséget nyújtunk, mely a későbbiek során rendkívüli fontossággal fog bírni az oldal optimalizálása szempontjából. (.hu, com, .eu, stb.)

WEBHOSTING / TÁRHELY SZOLGÁLTATÁS:

A domain regisztrációt követően szükség van webhosting igénybevételére is. Ez egy szolgáltatási csomag, mely szükséges a domain név befogadásához és a weboldal működtetéséhez is.

tovább->

WEBDESIGN:

Személyes egyeztetés után elkészítjük weboldalának látványtervét az előzetesen megállapított szempontok figyelembe vételével. Minden esetben 3 alapszempontot veszünk figyelembe a grafikai kép kialakításánál:

  1. A megrendelő ízlésorientációját.
  2. Az adott cég grafikai stílusát.
  3. Az adott terület egyedi sajátosságait.

PROGRAMOZÁS:

A grafika elkészítése után kezdődik a weboldal programozása, melyhez legtöbbször HTML, PHP, SQL, Flash, Java programnyelveket használunk. Az alap rendszer a Webgyártó saját fejlesztésű moduláris keretrendszere, melyhez az adott feladathoz szükséges modul elemeket csatlakoztatjuk és hozzá hangoljuk az adott oldal grafikai stílusához és az egyedi feladatokhoz.

Moduljainkról részletesebben itt olvashat.

REKLÁMBANNER KÉSZÍTÉS:

Szinte minden honlapnak szüksége van reklámbannerekre, melyekkel idegen, vagy épp társoldalakon reklámozza weboldalát, szolgáltatásait. Ez lehet statikus kép formátumú, vagy dinamikus flash alapú reklám, mely kialakítása függ az adott feladattól és az üzenet bonyolultságától.

OPTIMALIZÁLÁS (Optistart):

Az optimalizálás célja, hogy az adott weboldalt a lehető legjobb pozícióba segítsük a Google kereső találati listáiban. Ez egy nagyon összetett és rendkívül munkaigényes feladat. Mivel a Google ipari titokként kezeli azt az algoritmust, ami alapján kiszámítja az oldalak bizonyos szavakra adott sorrendjét, ezért bátran kijelenthetjük, hogy nincs olyan szakember, ezen a területen, aki a teljes tudás birtokában van. A mi alap hozzáállásunk a kérdés megoldásához és ezt eddigi eredményeink alá is támasztották, hogy a leg fontosabb a tisztességesen (csalás és trükközés mentes) elvégzett szakszerű munka. Az Optistart program keretében olyan állapotba hozzuk az adott weboldalt, hogy jó eséllyel tudja elérni a realitásnak megfelelő célt. Figyelem! Ezen a területen mozog a legtöbb szerencsevadász, aki kisebb-nagyobb összegekért irreális eredményt ígér.

|

NÉPSZERŰ KERESÉSEK
webgyártó keresőszerinti optimalizálás weblapkészítés kaposváron webshop weblap készítés weblapkészítés kaposvár ajánlatkérés ingyenes tanácsadás google honlapkészítés egyedi weboldal webáruház keresőoptimalizálás honlap webdesign domain regisztráció webhosting seo web referenciák

Google Csoportok
Webgyártás
Csoport meglátogatása